Disponibilitate: Nu exista pe stoc    SKU: EG- UVC38W-M
Stoc epuizat
Pret vechi: 399.00 RON

350.00 RON


Lampa germicida 38W UVC metal plus Ozon pentru distrugerea virusilor, bacteriilor si fungilor.
Este o lampa portabila usor de mutat in alt spatiu si functioneaza la priza de 220V.
Lampa are dubla actiune pentru dezinfectarea integrala a suprafetelor si aerului. Lumina utravioleta este emisa la 360 grade iar ozonul produs de lampa patrunde in locurile ferite unde nu ajunge lumina.
Lampa este echipata cu tub Quartz UVC cu lungimea de unda 253,3nm.
Lumina ultravioleta distruge structura moleculelor microorganismelor si duce la incapacitatea acestora de a supravietui si inmulti.
Prin utilizarea lampii UVC distrugeti microorganisme precum virusi, bacteriile, stafilococ, salmonela, mucegai, acarieni etc. si obtineti o sterilizare de 99%.
Atentie: lampa germicida este destinata utilizarii in spatii inchise fara vapori de umezeala, gaze sau vapori care pot provoca incendii.
Pe timpul utilizarii lampii germicide este interzisa prezenta oamenilor sau animalelor. Lumina ultravioleta poate provoca arsuri la nivelul pielii sau ochilor. Lampa elimina Ozon in timpul functionarii. Ozonul este un gaz toxic cu miros puternic si poate avea efecte nedorite pentru corpul uman. Dupa utilizare se aeriseste obligatoriu camera minim 20 minute, in functie de suprafata camerei si dimensiunea ferestrei perioada de aerisire se mareste. Inainte de punerea in functiune cititi cu atentie instructiunile de utilizare aflate in ambalaj.

Punerea in functiune.
Lampa este prevazuta cu telecomanda cu trei trepte de timp.
Dupa montarea bateriei in telecomanda si conectarea lampii la retea, apasati butonul ON-OFF o singura data si lampa se aprinde apoi apasati butonul cu timpul dorit de dvs. Pentru un spatiu sub 15 metri patrati selectati 15 minute, pentru spatii sub 30 metri patrati 30 secunde iar pentru spatii intre 30 si 60 metri patrati selectati 60 minute.

SKU: EG- UVC38W-M Categorii: