Disponibilitate: Nu exista pe stoc    SKU: EG-5500 Pret vechi: 824.00 RON

630.70 RON


Lampa stradala cu led 150W recomandata pentru iluminatul strazilor principale cu mai multe benzi pe sens, parcarilor din zone comerciale, platformelor industriale, porturilor dar si santierelor inclusiv montarea pe macaralele utilizate in santier.
Lampa stradala cu led SMD 150W este un produs ecologic, nu contine mercur sau alte substante toxice si este reciclabila 100%.
Este un corp de iluminat stradal cu led rezistent la socuri si vreme nefavorabila care functioneaza la parametri normali si in cazul tensiunii reduse.
Acest corp de iluminat stradal cu led este echipat cu sursa de curent continuu cu un factor de putere peste 0,9 care reduce consumul de energie reactiva fata de lampile cu vapori de mercur care au in componenta balast electromagnetic al carui factor de putere este intre 0,4 si 0,56 fapt care duce la o factura mare pentru energia reactiva. Energia reactiva este contorizata doar la consumatorii industriali si consumatorii medii sau mari, la persoanele fizice aceasta nu este contorizata.
Led-eco va ofera o gama larga de lampi stradale cu led cu puteri cuprinse intre 30W si 150W. Pentru lampi stradale cu led de 30W si 50W avem si varianta cu senzor crepuscular. La cerere va putem furniza si varianta de lampi stradale cu led cu lumina alb neutru 4000K.

Pentru lampa stradala led 150W inaltimea maxima recomandata este 15 metri.

SKU: EG-5500 Categorii: