Va multumim pentru vizita magazinului nostru on-line www.led-eco.ro

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile din acest document intrucat folosirea acestui website necesita acceptarea acestora.Daca nu sunteti de acord cu acestia va rugam sa parasiti acest site.

Politica de confidentialitate

Tote informatiile cu caracter personal transmise se supun prevederilor politicii de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal.

Drepturi de proprietate

Toate informatiile si imaginile din acest site sunt proprietatea SC Electro Gead SRL CIF RO16422281 iar copierea lor in scopuri comerciale de catre alte societati sau persoane constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei in vigoare. SC Electro Gead SRL isi rezerva dreptul de a actiona in instanta persoanele juridice sau fizice care au copiat aceste informatii sau imagini in scop comercial fara acordul scris al detinatorului.

Informatii despre produse si servicii

Toate informatiile si caracteristicile din acest site sunt furnizate de producatori

SC Electro Gead SRL isi rezerva dreptul de a modifica (actualiza) informatiile referitoare la caracteristicile produselor comercializate si preturi fara notificare prealabila. Informatiile si preturile din acest site sunt informative si nu constituie obligatie contractuala. Obligatia contractuala este valabila doar dupa emiterea facturii (factura proforma). Produsele contractate devin proprietatea cumparatorului doar dupa achitarea integrala a acestora.

Cumparatorul poate renunta la produsele comandate conform OUG nr 34/2014 in 14 zile calendaristice de la data primirii fara alte cheltuieli in afara taxelor de transport. Nu sunt acceptate pentru a fi returnate produsele aduse la comanda special pentru acest client, produsele care prezinta urme de uzura, produsele la care sa intervenit de persoane neautorizate. Pentru comenzile care au o cantitate mai mare din acelasi produs este acceptat la retur doar un produs desigilat, restul produselor trebuind sa aiba ambalajul intact. Produsele trebuie sa fie insotite de toate documentele si sa aiba toate accesoriile. Pentru returnarea partiala a comenzilor mari pentru care au fost facute reduceri pretul produselor ramase se va recalcula la pretul afisat pe site. Contravaloarea produselor returnate se face la alegerea clientului in contul clientului in maxim 14 zile de la primirea produselor sau clientul poate opta pentru achizitionarea altor produse.

Toate produsele sunt noi si beneficiaza de garantie de minim 2ani cu exceptia acumulatorilor (bateriilor).

Reciclarea DEE.

Legislatia in vigoare prevede masuri pentru protejarea mediului si a sanatatii populatiei si pentru reducerea efectelor negative asupra planetei. Toate deseurile electronice si electrice trebuiesc colectate selectiv prin punctele de colectare. Clientul are obligatia de a nu elimina DEEE impreuna cu deseurile menajere.
Taxa verde este inclusa in pretul produselor.
Pentru surse de ilumnat (becuri si tuburi) taxa verde = 0,6 lei+tva
Pentru produse de iluminat cu dimensiuni sub 50 cm taxa verde = 0,06 lei pentru produse sub 0,1 Kg, 0,15 lei pentru produse intre 0,1 si 0,2 Kg, 0,75 lei pentru produse intre 0,2 si 1 Kg, 1,5 lei pentru produse intre 1 si 2 Kg, 3,5 lei pentru produse intre 2 si 5 Kg si 3 lei pentru produse care depasesc 5 Kg dar nu au nici-o latura mai mare de 50 cm.
Pentru produse de iluminat cu lungimea peste 50 cm taxa verde = 3,5 lei pentru produse sub 5Kg, 7 lei pentru produse intre 5 si 10 Kg si de 17 lei pentru produse intre 10 si 30 Kg.
La preturile taxei de timbru verde se adauga TVA 19%.