Suntem SC Electro Gead SRL, CUI RO 16422281, J40/7766/2004, o societate infintata in 2004 avand obiectul de activitate principal Cod CAEN 4321 - Lucrari de instalatii electrice si obiect secundar de activitate COD CAEN 4791 - Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet .Incepand cu anul 2009 am inceput sa comercializam produse de incalzire electrica (panouri radiante Sunjoy),iar din 2011 am inceput sa comercializam si produse de iluminat axate pe tehnologia LED si panouri fotovoltaice.

De ce sa alegeti produsele noastre ?

Suntem o companie dedicata echipamentelor de instalatii electrice.                                           Produsele vandute de noi sunt testate si le utilizam si noi in proiectele pe care le executam.  Toate produsele cu exceptia acumulatorilor beneficiaza de garantie minim 24 luni atat pentru persoane fizice dar si pentru persoane juridice. Multe produse de iluminat cu led au 5 ani garantie.

Preturi mici intrucat pentru majoritatea produselor suntem direct importatori.

Toate produsele au certificat de conformitate.

Gama larga de produse, cautam sa aducem cele mai noi si eficiente produse aparute pe piata.

Asiguram consultanta si calcule de dimensionare gratuit prin telefon sau e-mail si contra cost pentru consultanta la fata locului, (pentru proiectele concretizate pretul consultantei se scade din pretul proiectului).

Asiguram service in garantie in timp scurt iar produsele ce nu pot fi reparate se inlocuiesc cu produse noi transportul fiind gratuit si postgarantie unde beneficiarul va achita pe langa costul reparatiei si cheltuielile de transport sau deplasare.
Garantie returnarii produselor in 14 zile cu recuperarea integrala a valorii produselor returnate in conditiile mentionate la pagina termeni si conditii

Livrare gratuita pentru comenzile peste 300 lei cu TVA inclus cu exceptia coletelor cu lungimi peste 200 cm sau care depasesc 30Kg pe colet.