#6 Panouri radiante sunjoy

Panouri Radiante Sunjoy Panourile radiante cu infrarosu Sunjoy sunt singurele produse care folosesc tehnologia Nanosilver, inventia Samsung si au in componenta lor Turmalina (turmalina este un cristal folosit inclusiv pentru coroana imparatului). Prin incalzire turmalina emite ioni incarcati negativ si raze infrarosii de unda lunga.
Panoul radiant Sunjoy este prousul cu cele mai multe beneficii: ionizeaza aerul, elimina mirosurile neplacute, elimina egrasia, inbunatateste circulatia sanguina, ajuta la stabilizarea tensiunii arteriale etc.
Panourile pot fi montate pe perete dar si pe tavan. Recomandam montarea pe tavan pentru un randament maxim.
Pentru a calcula ce panou se potriveste fiecarui spatiu pe care dorim sa-l incalzim trebuie sa tinem cont de suprafata si inaltimea camerei, numarul de pereti exteriori si pereti comuni cu alt camare neancalzite, gradul de izolare, tipul de ferestre, precum si daca incaperea se afla la parter, etaj intermediar sau ultimul etaj.
Montarea panourilor Sunjoy este foarte simpla fixanduse pe tavan sau perete, si alimentarea din priza sau doza cu trecerea fazei prin termostat. Termostatul nu este inclus in pret si se achizitioneaza separat, putand opta pentru termostat programabil sau termostat simplu.

Pentru un calcul exact va rugam sa ne contactati pe email sau la telefon iar noi va vom spune exact ce panouri aveti nevoie.