#12 Sisteme fotovoltaice

Sisteme Fotovoltaice Led-eco.ro va propune sisteme fotovoltaice On grid, Hybrid si Off grid cu materiale de calitate.
Pretul nu include TVA. TVA-ul se adauga in functie de client, 5% pentru persoane fizice si 19% pentru firme.
Sistemele fotovoltaice OFF-GRID reprezinta solutia pentru alimentarea cu energie electrica a constructiilor izolate unde nu avem posibilitatea racordarii la reteaua de electricitate.
Pentru alegerea corecta a sistemului fotovoltaic va rugam sa ne contactati.
Fiecare sistem fotovoltaic este unic si se calculeaza in functie de locatie, consumatorii folositi, timpul de folosire pentru fiecare consumator si solutia de montaj (la sol, pe acoperis inclinat din tabla sau pe acoperis inclinat din tigla daca unghiul inclinarii si orientarea permite).
In functie de aceste date se calculeaza puterea panourilor, putera invertorului si capacitatea bancului de acumulatori. 

Sistemele fotovoltaice ON-GRID sunt destinate injectarii in retea a curentului produs. Principalul avantaj al sistemului fotovoltaic on grid il reprezinta pretul avantajos intrucat nu se folosesc acumulatori. Dezavantajul este ca sistemul functioneaza doar daca este tensiune in retea, in cazul intreruperii energiei invertorul se opreste.

Sistemele fotovoltaice Hybrid sunt cele mai scumpe dar folosesc si baterii pentru stocarea energiei iar surplusului de energie este injectat in retea. Sistemele fotovoltaice Hybrid pot functiona si in cazul intreruperii energiei electrice din retea.
Pentru sistemele On grid si Hybrid aveti nevoie de autorizatie de transfer in retea (ATR) si depunerea dosarului de prosumator.

Toate sistemele fotovoltaice On grid si Hybrid au toate certificatele pentru conectare la retea.