Sistem fotovoltaic Hibrid 6Kw

In stoc
SKU: SPV 6KW+BAT 6.14Kw
Livrare in 2-7 zile lucratoare

33515.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Sistem fotovoltaic cu puterea de 6.15 Kw compus din 15 Panouri cu putere monocristalina de 410W, structura din aluminiu si inox pentru acoperis inclinat din tabla si invertor DEYE V-TAC 6KW cu acumulator de 6,14KW, cablu conectare baterie si panou DC.
Acest sistem va face posibilă realizarea unui sistem fotovoltaic conectat la rețea și în același timp stocarea energiei produse și neconsumate în baterii Litiu-Fosfat LiFePO4 astfel încât să poată fi folosită atunci când centrala nu produce, evitând consumul din rețea. Toate componentele au grad de protectie IP65 si pot fi montate in exterior.

Modulele fotovoltaice generează energie care este utilizată direct de sarcinile casnice. Excesul de energie produs este stocat în baterii pentru o utilizare ulterioară. În absența producției, energia stocată este pusă la dispoziția consumatorilor. Atunci când nu există cerere de energie electrică și bateria este complet încărcată, surplusul de energie poate fi transferat total sau parțial în rețea sau poate fi exclus și exportul.

Toate fazele de producție, consum și transfer de energie pot fi verificate printr-un sistem de monitorizare prin DISPLAY-ul de pe invertor sau APP.
În plus, acest sistem vă permite să adăugați alte baterii Deye de 6,14 KW până la un total maxim de 32 baterii pentru un total de peste 157 KW de stocare.
Invertorul permite montarea de panouri fotovoltaice cu puterea totala maxima de 7800W si o iesire maxima de 6600W.

Sistemul fotovoltaic Hibrid poate fi folosit si Off-Grid pentru locuintele fara retea.

Invertorul si bateria beneficiaza de 5 ani garantie iar panourile fotovoltaice de 10 ani garantie.
Pretul include TVA 5% si este valabil pentru persoane fizice si institutii. Pentru societati, TVA-ul este 19% iar pretul final se calculeaza prin inpartirea pretului afisat la 1.05 + 19%.

Pentru montatori colaboratori se acorda reduceri.

 

SKU: SPV 6KW+BAT 6.14Kw Categorii: