#0 Sistem fotovoltaic hybrid

Sistem fotovoltaic Hybrid Pretul nu include TVA. TVA-ul se adauga in functie de client, 5% la persoane fizice si 19% la firme.
Un sistem fotovoltaic hibrid spre deosebire de sistemul On grid va asigura furnizarea energiei electrice si pentru perioadele can reteaua furnizorului este oprita.
Ca cat capacitatea de stocare in baterii este mai mare cu atat mai putin vom fi nevoiti sa luam energie din retea. Energia stocata in baterii este folosita atunci cand panourile produc mai putin in comparatie cu consumul.
Sistemul fotovoltaic hybrid este un sistem care ofera posibilitatea utilizatorului sa aleaga cea mai potrivita varianta. Acest sistem fotovoltaic este echipat cu un invertor cu o gama variata de setari. Putem opta pentru consum prioritar din panourile fotovoltaice iar a doua obtiune pentru consum din baterii sau retea, putem alege ca energia neconsumata sa fie stocata in baterii sau sa fie injectata in retea, daca avem tarif de noapte la un pret mai bun putem incarca bateriile din retea noaptea si consuma dimineata cand panourile nu produc suficienta energie pentru consumatorii folositi si alte obtiuni.
Pentru mai multe informatii sau pentru a calcula corect sistemul de care aveti nevoie nu ezitati sa ne contactati pe email office@led-eco.ro sau la telefon 0729858188 si 0770422343.