´╗┐ Lampa industriala led 150W

Nu exista pe stoc
SKU: 20322
Stoc epuizat

499.00 RON   Cere Oferta Personalizata

Lampa industriala led 150W cu lumina alb rece 6500K. Disponibila si cu lumina neutra 4000K.
Este o lampa industriala cu led tip UFO produsa de V-Tac Europe cu chipuri led Samsung. Aceasta lampa are durata de utilizare 30000 ore si 5 ani garantie.
Lampile industriale cu led tip UFO inlocuiesc lampile industriale vechi echipate cu droser electromagnetic si becuri cu vapori de mercur sau sodiu. Lampile cu led nu contin mercur sau alte substante toxice.
Prin alegerea acestor lampi industriale cu led beneficiati de un iluminat industrial cu led de calitate prietenos cu mediul si consum redus de energie electrica activa si reactiva.
Lampa cu led Samsung 150W se aprinde rapid la intensitate maxima si functioneaza perfect la tensiuni intre 175 si 265 V-AC.
Aceste lampi cu led Samsung 150W sunt recomandate pentru iluminarea halelor de productie, spatiilor de depozitare, iluminat hangare, iluminat garaje inalte dar si pentru alte proiecte. Inaltimea de montaj recomandata este peste 6 metri. Factorul de putere PF>0,9 reduce consumul de energie reactiva aproape de zero. Energia reactiva este platita doar de consumatorii industriali.
Pentru mai multe date tehnice descarcati fisa tehnica atasata in format PDF.
Pentru comenzi mari se acorda reduceri.

SKU: 20322 Categorii: