´╗┐ Lampa stradala led 150W

In stoc
SKU: EG 955
Stoc Furnizor Livrare in 3-7 zile lucratoare

1995.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Lampa stradala led 150W flux luminos 21000 lumeni cu temperatura de culoare a luminii 5700K.
Este o lampa produsa cu chipuri led Samsung cu eficienta de 140 lumeni/watt si driver Inventronic. Aceste lampi stradale cu led Samsung si driver Inventronic fac parte din seria V-tac Pro pentru care producatorul V-tac Europe acorda 5 ani garantie. 
Lampa stradala cu led Samsun 150W si flux luminos 21000 lumeni este recomandata pentru iluminat stradal pe drumurile principale cu mai multe benzi pe sens, intersectii mari, sensuri giratorii, intrarile si iesirile pe drumuri nationale si autostrazi dar si pentru alte proiecte.
La alegerea lampilor stradale trebuie sa luati in calcul fluxul luminos al lampii calculat in lumeni care arata cantitatea de lumina produsa nu puterea lampi care arata consumul de energie electrica.
Lampa stradala cu led Samsung 150W este prevazuta cu brat reglabil care permite orientarea luminii pe axul drumului. Unghiul de dispersare al luminii de 153 grade acopera o lungime mai mare de drum.
Recomandam evitarea produselor cu led pentru care vanzatorul refuza sa precizeze numele producatorului intrucat aceste pot avea provenienta dubioasa si date tehnice eronate.

Acordam reduceri pentru comenzi mari in functie de cantitatea comandata.

SKU: EG 955 Categorii: