´╗┐ Plafoniera led kit de emergenta

Nu exista pe stoc
SKU: EG-806
Stoc epuizat
Pret vechi:   336.00 RON   

Pret nou: 249.90 RON   Cere Oferta Personalizata

Plafoniera led 17W cu kit de emergenta inclus.
In sediile institutiilor publice in spatii comerciale, in hoteluri, sali de spectacole sau alte spatii unde publicul are acces este obligatoriu realizarea unui iluminat de siguranta pe culoarele de acces care sa asigure evacuarea in siguranta a tuturor persoanelor. Pentru spatiile unde incetarea lucrului nu este posibila trebuie asigurat un iluminat de siguranta pentru continuarea lucrului.
Iluminatul de siguranta se realizeaza cu lampi de emergenta care au inclus kitul de emergenta. Aceastea trebuie sa aiba o autonomie care sa asigure evacuarea in siguranta a tuturor persoanelor.

Plafoniera led cu kit de emergenta inclus este destinata iluminatului de siguranta pentru continuarea lucrului sau pentru evacuare atunci cand alimentarea cu tensiune este intrerupta.
Aceasta plafoniera are nevoie de alimentare permanenta la 220V si alimentare prin intrerupator. Plafoniera cu led si kit de emergenta este utilizata normal pentru iluminatul de zi cu zi cu aprindere din intrerupator dar se aprinde automat atunci cand alimentarea electrica lipseste pentru a facilita evacuarea sau continuarea lucrului.
Plafoniera led cu kit de emergenta este cu lumina neutra 4000K si are o autonomie de 3 ore.

SKU: EG-806 Categorii: