#2 Sistem fotovoltaic auto consum

Sistem fotovoltaic Auto consum Pretul nu include TVA. TVA-ul se adauga diferentiat in functie de client, 5% pentru persoane fizice respectiv 19% pentru firme. 
Sistemul fotovoltaic cu Auto Consum (Hybrid) este un sistem utilizat de consumatorii conectati la reteaua electrica care doresc sa reduca cheltuielile la factura electrica dar si pentru consumatorii izolati utilizat ca sistem OFF-GRID.
In ambele variante sistemul foloseste si baterii pentru inmagazinarea energiei produsa de panourile solare. Pentru consumatorii racordati la reteaua electrica bancul de baterii poate avea o capacitate redusa daca aveti un consum constant pe timpul zilei. Pentru acest sistem fotovoltaic bateriile au rolul de inmagazinare al surplusului de energie produsa si neconsumata de utilizator si consumarea ei in perioadele cand sistemul solar produce mai putina energie fata de consumul simultan. Pentru perioadele cand consumul este mai mare fata de productia sistemului fotovoltaic se poate alege ordinea sursei de energie, exemplu: prioritar se consuma energia produsa de sistemul solar si diferenta se poate alege din baterii apoi din retea sau din retea si bateriile se pastreaza pentru eventualele intreruperi ale retelei.

Pentru dimensionarea corecta a sistemului solar cu autoconsum nu ezitati sa ne contactati pe email office@led-eco.ro  sau la telefon 0729858188 si 0770422343