´╗┐ Controler iluminat inteligent scari 32 trepte

In stoc
SKU: V2-STEP-1002

329.00 RON


Comanda prin WhatsUpControler iluminat inteligent pentru scari cu maxim 32 trepte care se pot monta aplicat dar si incastrat.
Acest controler se poate folosi pentru aprinderea benzilor cu led montate pe trepte si poate fi programat intre 2 si 32 trepte.

Puteti folosi banda led alimentata la 12 sau 24 volti. Sursa de alimentare trebuie dimensionata in functie de tipul si lungimea benzii, puterea maxima permisa este de 350W.

Pentru programare vitezei benzii apasati scurt repetat tasta pentru 15-30-45 sau 60 secunde. In functie de viteza selectata, lampa de semnalizare se va aprinde procentual.

Pentru programarea numarului de trepte apasati timp de 5 secunde si va porni treapta 1. Pentru a creste numarul de trepte apasati scurt tasta pentru fiecare treapta. Dupa setarea numarului de trepte memorati setarile apasand tasta timp de 5 secunde.
Senzorii se monteaza la prima si ultima treapta orientati spre persoana aflata pe treapta.

La detectarea prezentei incepe aprinderea benzilor cu led treapta cu treapta pentru perioada programata. Daca in timp ce o persoana urca si alta persoana coboara benzile se aprind din ambele capete ale scarii.

Controlerul se alimenteaza la 12 sau 24 volti in functie de banda led aleasa. Alimentarea cu 220V duce la arderea controlerului.

Pachetul contine:
 • Controler inteligent iluminat trepte V2-STEP-1002
 • Senzori de miscare neprogramabili
 • Doua cabluri pentru prelungirea senzorilor cu lungimea de 5 metri
 • Surubelnita
 • Etichete pentru cablurile de la trepte.

SKU: V2-STEP-1002 Categorii: