´╗┐ Lampi stradale led 200W

In stoc
SKU: EG 890
Stoc Furnizor Livrare in 5-10 zile

2690.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Lampi stradale led 200W cu lumina alb rece 5700K.
Vorbim despre lampi stradale profesionale, produse de V-TAC Europe din materiale de cea mai buna calitate.
Aceste lampi stradale cu led au si functia de reglare a intensitatii luminii intrucat sunt dimabile.
Pentru lampi, V-TAC Europe utilizeaza chipuri led Samsung din clasa energetica D cu 140 lumeni pe watt si driver clasa II Inventronic care permite functionarea la parametri maximi la tensiuni cuprinse intre 90 si 305 volti.
Lampile stradale cu led 200W fac parte din gama V-TAC PRO care beneficiaza de 5 ani garantie.
Corpul acestor lampi stradale este prevazut cu brat reglabil care permite reglarea luminii pe centrul drumului indiferent de consola pe care se fixeaza. De asemenea, lampa are un unghi lateral foarte mare 153 grade pentru a ilumina o zona mare. Suprafata acoperita de lumina lampii depinde de inaltimea la care se monteaza lampa. Recomandam montarea la minim 12 metri inaltime.
Lampile stradale cu led 200W si flux luminos de 28000 lumeni sunt recomandate pentru iluminarea zonelor principale unde pentru evitarea accidentelor este nevoie de un iluminat foarte bun. Recomandate pentru iluminat intersectii principale, sensuri giratorii, intrari si iesiri pe autostrada sau drumuri nationale cu circulatie intensa, poduri sau pentru arterele principale din marile orase cu mai multe benzi pe sens.

SKU: EG 890 Categorii: