´╗┐ Proiector led Samsung 100W clasa C

In stoc
SKU: 20406
Livrare in 2-7 zile lucratoare

309.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Proiector led Samsung 100W clasa energetica C cu lumina neutra 4000K.
Este un proiector produs de V-Tac Europe cu chipuri led Samsung cu eficienta de 137 lumeni pe watt si face parte din noua clasa energetica C.
La alegerea produselor de iluminat cu led trebuie sa luati in calcul clasa energetica si eficienta energetica masurata in lumeni pe watt. Puterea masurata in watti arata doar consumul de energie electrica. Puteti beneficia de aceeasi antitate de lumina cu un consum de energie mult mai mic in functie de clasa energetica a lampii.
Din toamna anului 2021 s-au introdus noile clase energetice unde si produsele de iluminat cu led sunt clasificate in functie cee eficienta energetica.
Noile clase energetice sunt valabile pana in anul 2050, in acest moment sunt foarte putine produse care se pot incadra in clasa energetica A sau B majoritatea produselor cu eficienta buna sunt clasate in clasele energetice C sau D.
Pentru mai multe date tehnice descarcati fisa tehnica atasata in format PDF sau scanati codul QR pe care il gasiti in imagini pe eticheta energetica.

SKU: 20406 Categorii: