´╗┐ Invertor MPP Solar 6Kw

In stoc
SKU: MPP-6000W-6048-MT

4100.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Inveror MPP Solar 6Kw cu unda pura, recomandat pentru sisteme fotovoltaice necesare alimentarii locuintelor izolate dar si pentru locuinte conectate la retea atunci cand proprietari doresc sa utilizeze energia solara fara sa injecteze in retea.
<span style="box-sizing: border-box; color: rgb(104, 108, 111); font-family: " open="" sans",="" helveticaneue-light,="" "helvetica="" neue="" light",="" neue",="" helvetica,="" arial,="" "lucida="" grande",="" sans-serif;="" font-size:="" 14px;="" letter-spacing:="" -0.14px;="" font-weight:="" 700="" !important;"="">Pretul nu include TVA. TVA-ul se adauga diferentiat conform Art.291, alineatul 3 din legea 227/2015, 9% pentru persoane fizice si institutii respectiv 19% pentru persoane juridice.
Acest invertor solar de 6 Kw asigura puterea necesara unei locuinte cu consumatori normali (fara plita electrica, pompa de caldura sau alti consumatori foarte mari).
Acest invertor este prevazut cu doua iesiri pe AC din care iesirea 2 poate fi programata pentru perioada de zi cand productia panourilor este mare si bateriile sunt incarcate. Pe aceasta iesire se recomanda alimentarea consumatorilor mari precum boiler electric, masina de spalat, fier de calcat, aer conditionat, etc.
Puterea absorbita a consumatorilor utilizati simultan este de 6000W, dar pentru o perioada scurta aceasta poate ajunge la 12000W.
Pe iesirea principala se vor conecta consumatorii critici precum iluminatul, camerele de supraveghere, televizor, frigider, etc.
Acest invertor functioneaza cu serii de 4 baterii la 12V AGM sau VRLA dar si cu bateriile Pylontech la 48V.
Invertorul poate functiona si fara baterii.
Din setarile invertorului se va alege prioritatea provenientei energiei consumate in functie de proiect. Se poate selecta consumarea prioritara din panouri si diferenta din baterii iar in situatia in care consumul depaseste productia panourilor si bateriile sunt descarcate diferenta se ia din retea.
Acest invertor are comunicare prin USB/RS232/BMS / Wifi/Dry contact.
In fisa tehnica gasiti modele de utilizare.

SKU: MPP-6000W-6048-MT Categorii: