´╗┐ Lampa cu led statie carburant 150W dimabila

Nu exista pe stoc
SKU: EG-572
Stoc epuizat
Pret vechi:   1449.00 RON   

Pret nou: 1190.00 RON   Cere Oferta Personalizata

Lampa cu led statie carburant 150W dimabila cu lumina neutra cod 572.

Lampa cu led pentru PECO are grad de protectie IP65 si poate fi utilizata si cu senzor de lumina care regleaza (dimeaza) intensitatea luminii in functie de lumina naturala. La lasarea intunericului lampa se aprinde automat la intensitate mica si creste intensitatea luminii in functie de cum se intuneca asigurand pertmanent necesarul de lumina selectat. Dimineata in functie de lumina naturala lampa incepe sa scada intensitatea luminii pana la stingerea totala evitand in acest fel consumul de energie inutil.
Pentru aceasta functie trebuie sa folositi un senzor dimabil 1-10V DC pe care il gasiti sub codul SKU EG-1369 la categoria iluminat industrial cu led. Acest articol este optional, lampa poate fi utilizata si fara senzor situatie in care se aprinde la intensitate maxima rapid.

Lampa cu led Samsung pentru benzinarii are eficienta energetica mare, durata de utilizare lunga si costuri de mentenanta zero.
Factorul de putere este foarte important pentru consumatorii industriali care platesc energia reactiva. Pentru a plati mai putna energie reactiva factorul de putere trebuie sa fie cat mai mare. 
Lampa cu led pentru statii de carburant este produsa de V-TAC Europe cu driver Mean Well si chipuri led Samsung clasa energetica A++ si face parte din gama V-TAC PRO care beneficiaza de garantie pentru 5 ani.
Aceste lampi cu led pentru statii de carburant se monteaza aplicat pe tavanul statiei.

Led-eco.ro este importator pentru produse led V-TAC in Romania si va ofera lampa cu led pentru PECO la cel mai bun raport calitate pret.

Cine nu vrea calitate cauta in alta parte.

SKU: EG-572 Categorii: