´╗┐ Lampa stradala led 100W A++

Nu exista pe stoc
SKU: EG 961
Stoc epuizat
Pret vechi:   370.00 RON   

Pret nou: 339.00 RON   Cere Oferta Personalizata

Lampa stradala led 100W A++ cu lumina alb rece.
Este produsa de V-tac Europe cu chipuri led Samsung din clasa energetica A++ cu 120 lumeni/watt si face parte din gama V-TAC PRO.

Pentru produsele cu led din gama V-TAC PRO V-tac Europe foloseste doar materiale de calitate de la furnizori consacrati in tehnologia Led. Calitatea produselor permite producatorului sa acorde garantie pentru eventualele defecte pe timp de 5 ani.

Iluminatul stradal este foarte important pentru siguranta traficului auto si pietonal dar cheltuielile de mentenanta si plata energiei pentru lampile stradale clasice sunt foarte costisitoare. www.led-eco.ro vine in ajutorul administratorilor iluminatului stradal cu lampi stradale cu led care au consum foarte mic de energie electrica activa si reactiva si au durata de utilizare foarte lunga eliminand cheltuielile cu mentenanta si reducand consumul de energie electrica.
Toate lampile stradale cu led din gama V-TAC PRO oferite de noi sunt insotite de certificat de garantie si certificate de conformitate.

Lampa stradala led 100W A++ cu lumina rece este recomandata pentru iluminat stradal pe artere principale, iluminat intersectii si sensuri giratorii dar si pentru iluminat parcari.
Inaltimea recomandata de montaj este intre 8 si 12 metri.

SKU: EG 961 Categorii: