´╗┐ Proiector led Samsung 200W clasa C

Nu exista pe stoc
SKU: 20411
Stoc epuizat momentan

729.00 RON   Cere Oferta Personalizata

Proiector led Samsung 200W clasa C cu lumina alb rece 6500K.
Este un proiector produs de V-Tac Europe cu chipuri led Samsung cu eficienta de 137 lumeni pe watt si este incadrat in clasa energetica C si are garantie 5 ani.
La alegerea corpurilor de iluminat trebuie sa luati in calcul fluxul luminos masurat in lumeni care arata cantitatea de lumina produsa nu de puterea masurata in watti care arata consumul de energie electrica.
Un corp de iluminat 100W din clasa C poate asigura aceeasi cantitate de lumina cu un corp de iluminat de 160W din clasa F. Diferenta pretului de achizitie se amortizeaza repede din reducerea consumului de energie electrica.
Noile clase energetice sunt valabile pana in 2050, in acest moment sunt foarte putine produse incadrate in clasele energetice A si B. Produsele incadrate in clasa energetica G sunt cele mai slabe ca eficienta energetica.
Acest proiector cu led Samsung 200W este recomandat pentru iluminat parcari, iluminat depozite in aer liber, iluminat zone de manevra in aeroporturi si gari, iluminat terenuri de sport dar si pentru alte proiecte.
Pentru mai multe date tehnice descarcati fisa tehnica atasata in format PDF.

SKU: 20411 Categorii: