´╗┐ Spot led 35W pe sina

In stoc
SKU: EG 368
Livrare in 2-7 zile lucratoare
Pret vechi:   422.00 RON   

Pret nou: 369.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Spot led 33W pe sina cu lumina calda 3000K si corp alb.
Acest spot pe sina este produs de V-tac Europe cu led Samsung si face parte din gama de produse V-TAC PRO care beneficiaza de 5 ani garantie.

Spoturile pe sina cu led Samsung sunt recomandate pentru iluminat magazine cu produse de imbracaminte, incaltaminte, marochinarie dar si pentru alte magazine precum si pentru iluminarea operelor de arta expuse in galerii.

Acest spot pe sina cu led Samsung are un CRI (coeficient de redarea iluminarii) foarte bun peste 90 care nu denatureaza culorile asa cum fac produsele cu led cu CRI mic.
Iluminarea produselor si calitatea luminii sunt foarte importante in special in magazinele cu articole vestimentare. Un produs slab luminat nu atrage clientul si in consecinta ramane nevandut.

Pentru spatiile comerciale iluminatului din magazin este cel mai mare consumator si trebuie echilibrat pe toate cele trei faze.

Spoturile cu led Samsung produse de V-TAC Europe se monteaza pe sina cu 4 linii care permite alimentarea la 220 sau 380V si in consecinta permit echilibrarea consumului pe cele 3 faze.

SKU: EG 368 Categorii: