Invertor hibrid 12Kw trifazic Deye

In stoc
SKU: 11543 SUN-12K-SG04LP3-EU
Livrare in 2-7 zile lucratoare
Pret vechi:   12759.00 RON   

Pret nou: 10535.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Invertor hibrid Deye 12Kw trifazic cod producator SUN-12K-SG04LP3-EU
Acest invertor hibrid 12Kw este recomandat pentru consumul propriu iar energia suplimentara poate fi stocata in baterii si dupa ce bateriile sunt incarcate surplusul se injectateaza in retea.
Invertoarele care folosesc baterii pot functiona si atunci cand reteaua nu mai este disponibila. Pentru alimentarea electrocasnicelor se foloseste prioritar energia produsa de panouri iar diferenta din baterii. in situatia in care bateriile sau golit diferenta se preia din retea.
Invertorul hibrid SUN-12K-SG04LP3-EU functioneaza cu o gama larga de baterii cu tensiuni intre 40 si 60V fara a fi nevoie de alte echipamente.

SUN 12K-SG este un invertor hibrid trifazat compatibil cu o gama larga de baterii cu tensiunii intre 40 si 60V si este sigur și fiabil. Cu un design compact și o densitate de mare putere, această serie acceptă un raport DC/AC de 1,3, economisind investiția în dispozitiv. Suportă ieșire dezechilibrată în trei faze, extinzând scenariile de aplicație. Echipat cu port CAN (x2) BMS și paralel, x1 port RS485 pentru BMS, x1 port RS232 pentru control de la distanță, x1 port DRM, ceea ce face sistemul inteligent și flexibil.

Este echipat cu port RS485 / CAN pentru comunicarea bateriei.

Funcție de oprire de la distanță
Platformă de monitorizare inteligentă
Datorită platformei de monitorizare inteligentă, produsele cu invertor de serie completă Deye acceptă oprirea de la distanță imediată atunci când are loc accidentul. Setarea parametrilor și actualizarea FW de la distanță, ceea ce facilitează operarea și întreținerea instalației fotovoltaice.

 • Baterie de joasă tensiune de 48 V, design de izolare a transformatorului
 • 6 perioade de timp pentru încărcarea/descărcarea bateriei
 • Max. curent de încărcare/descărcare de 240A
 • Max.10 buc paralele
 • Cuplu DC și cuplu AC pentru modernizarea sistemului solar existent
 • Sprijină stocarea energiei din generatorul diesel
 • Suportă ieșire dezechilibrată trifazată
 • Aplicație unică de încărcare inteligentă și funcție Grid Peak Shaving.
  Toate datele tehnice sunt disponibile in fisa tehnica atasata.
  Pretul nu include TVA. TVA-ul se adauga diferentiat conform Art.291, alineatul 3 din legea 227/2015, 9% pentru persoane fizice si institutii respectiv 19% pentru persoane juridice.
SKU: 11543 SUN-12K-SG04LP3-EU Categorii: