´╗┐ Invertor Hybrid 6Kw

In stoc
SKU: 11514
Livrare in ziua urmatoare pentru 1 buc. pentru cantitati mai mari livrarea se face in 3-7 zile.
Pret vechi:   9158.00 RON   

Pret nou: 8300.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Invertor Hybrid 6Kw pentru sisteme fotovoltaice cu sau fara stocare.
Acest invertor hybrid poate fi folosit in sisteme fotovoltaice cu sau fara injectare in retea.
<span style="box-sizing: border-box; color: rgb(104, 108, 111); font-family: " open="" sans",="" helveticaneue-light,="" "helvetica="" neue="" light",="" neue",="" helvetica,="" arial,="" "lucida="" grande",="" sans-serif;="" font-size:="" 14px;="" letter-spacing:="" -0.14px;="" font-weight:="" 700="" !important;"="">Pretul nu include TVA. TVA-ul se adauga diferentiat conform Art.291, alineatul 3 din legea 227/2015, 5% pentru persoane fizice si institutii respectiv 19% pentru persoane juridice.
Invertorul permite blocarea exportului de energie in retea. Spre deosebire de invertoarele on-grid prin blocarea injectarii energiei in retea invertorul hybrid functioneaza si in cazul penelor de curent, in acest caz se foloseste energia produsa de panourile fotovoltaice si energia din baterii.
Acest invertor este compatibil cu bateriile de 5Kw si 10Kw.
Atentie: toate invertoarele ON-OFF GRID blocheaza injectarea in retea este in procent de 98-99%.
Invertorul are doua intrari MPPT si permite montarea a doua stringuri de panouri fotovoltaice cu orientare diferita fara a influenta randamentul.
Invertorul are WI-FI inclus si se livreaza cu Smar Meter 230V maxim 80A, cabluri pentru baterii, conectori MC4 si alte accesorii.
Puterea totala a panourilor este de maxim 9Kw.
Toate datele tehnice sunt disponibile in fisa atasata in format PDF.
Invertorul are toate certificarile pentru a putea fi folosit in sisteme fotovoltaice cu injectare in retea (prosumator).

SKU: 11514 Categorii: