Invertor hibrid 5Kw Deye

In stoc
SKU: 11743 SUN-5K-SG04LP3
Livrare in 2-7 zile lucratoare
Pret vechi:   10800.00 RON   

Pret nou: 9390.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Invertor hibrid trifazic 5Kw produs Deye destinat sistemelor fotovoltaice conectate la retea dar si sistemelor fotovoltaice izolate Off-grid.
Invertoarele solare trifazice Deye pot functiona cu sau fara baterii. Sore deosebire de alte invertoare hibride acest invertor nu mai are nevoie de alte echipamente pentru conectarea bateriilor. La sistemele cu injectare bateriile pot fi montate si ulterior. Inverorul este compatibil cu o gama larga de baterii si comunica direct cu BMS-ul bateriilor.
Invertoarele Deye au randament mare, sunt sigure, fiabile si usor de exploatat.

SUN 5K-SG este un invertor hibrid trifazat compatibil cu o gama larga de baterii cu tensiunii intre 40 si 60V si este sigur și fiabil. Cu un design compact și o densitate de mare putere, această serie acceptă un raport DC/AC de 1,3, economisind investiția în dispozitiv. Suportă ieșire dezechilibrată în trei faze, extinzând scenariile de aplicație. Echipat cu port CAN (x2) BMS și paralel, x1 port RS485 pentru BMS, x1 port RS232 pentru control de la distanță, x1 port DRM, ceea ce face sistemul inteligent și flexibil.

Este echipat cu port RS485 / CAN pentru comunicarea bateriei

Funcție de oprire de la distanță

Platformă de monitorizare inteligentă
Datorită platformei de monitorizare inteligentă, produsele cu invertor de serie completă Deye acceptă oprirea de la distanță imediată atunci când are loc accidentul. Setarea parametrilor și actualizarea FW de la distanță, ceea ce facilitează operarea și întreținerea instalației fotovoltaice.

  • Baterie de joasă tensiune de 48 V, design de izolare a transformatorului
  • 6 perioade de timp pentru încărcarea/descărcarea bateriei
  • Max. curent de încărcare/descărcare de 120A
  • Max.10 buc paralele
  • Cuplu DC și cuplu AC pentru modernizarea sistemului solar existent
  • Sprijină stocarea energiei din generatorul diesel
  • Suportă ieșire dezechilibrată trifazată
  • Aplicație unică de încărcare inteligentă și funcție Grid Peak Shaving.
    Pretul nu include TVA. TVA-ul se adauga diferentiat conform Art.291, alineatul 3 din legea 227/2015, 9% pentru persoane fizice si institutii respectiv 19% pentru persoane juridice.
SKU: 11743 SUN-5K-SG04LP3 Categorii: