´╗┐ Lampa industriala led 100W A++

In stoc
SKU: EG 20024
Stoc Furnizor Livrare in 5-10 zile
Pret vechi:   955.30 RON   

Pret nou: 719.95 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Lampa industriala led 100W A++ cu lumina neutra 4000K.
Aceasta lampa este produsa de V-tac Europe cu chipuri led Samsung foarte eficiente care asigura un flux luminos de 160 lumeni pe watt.

Lampa industriala cu led Samsung cu lumina neutra 4000K, clasa energetica A++ face parte din gama V-TAC PRO si beneficiaza de 5 ani garantie.

Acest corp de iluminat industrial este echipat cu driver care permite atasarea unui senzor de lumina care regleaza automat intensitatea luminii in functie de lumina naturala din incapere. Senzorul de lumina este optional si are codul SKU EG-1369 cu denumirea senzor dimabil 1-10V. Pentru controlul intensitatii luminii la mai multe lampi este nevoie doar de un senzor dimabil.

Lampa industriala cu led Samsung 100W clasa energetica A++ este recomandata pentru iluminat industrial in hale de productie, in spatii de depozitare, in magazine generale cu inaltimi mari, in sali de sport si patinoare dar si pentru alte proiecte. Lampa industriala cu led Samsung de 100W cu 16000 lumeni asigura acelasi flux luminos cu lampile industriale de provenienta indoielnica cu puterea de 200 - 250W sau 120 becuri cu incandescenta de 100W.

Alegeti pentru proiectul dvs. lampi industriale cu led Samsung din gama VTAC-PRO si beneficiati de un iluminat de calitate cu consum de energie electrica activa si reactiva foarte mic si durata de exploatare lunga.

Noi punem accent pe calitate si incercam sa aducem cele mai performante produse de iluminat cu led la preturi de importator.
Pentru comenzi mari pretul se negociaza in functie de cantitate.

SKU: EG 20024 Categorii: