´╗┐ Lampa led cu panou solar 10W pentru parc

In stoc
SKU: EG 5153
Pret vechi:   824.00 RON   

Pret nou: 729.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Lampa led cu panou solar 10W pentru parc cu lumina rece 64000K.
Lampa cu led pentru parc este prevazuta cu senzor de prezenta care aprinde lampa la intensitate maxima cand setecteaza prezenta la o distanta de 6 metri.
Aceasta lampa nu necesita alimentare electrica intrucat este echipata cu panou fotovoltaic monocristalin de 24W monocristalin si acumulator tip LiFe PO4 de 3.2V cu capacitatea de 25 Ah. Panoul solar incarca acumulatorul in 6-8 ore si asigura o autonomie de 10-12 ore (la intensitate maxima, autonomia este maxim 8 ore)
Recomandam montarea acestor lampi solare cu led pe stalpi cu inaltimea de 3 metri (exemplu codul SKU EG 11258). Lampa cu led si panou fotovoltaic este recomandata pentru iluminat pe aleile pietonale, iluminat parcuri dar si pentru alte zone in special unde alimentarea cu energie electrica este indisponibila sau necesita costuri mari.
Atentie: piata din Romania este invadata de produse de iluminat care promit puteri mari dar nu precizeaza puterea panoului fotovoltaic si capacitatea acumulatorului.

Din capacitatea acumulatorului puteti afla autonomia lampii. Un acumulator de 25Ah la 3.2V are capacitatea maxima de 80W.
Mai multe detalii tehnice gasiti in fisa tehnica atasata in format PDF pe care o puteti descarca.

SKU: EG 5153 Categorii: