´╗┐ Lampa solara cu led 10W

In stoc
SKU: EG-8550
Pret vechi:   572.00 RON   

Pret nou: 480.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Lampa solara cu led 10W este recomandata pentru zonele fara energie electrica sau unde costurile de alimentare sunt mari dar si pentru zonele cu energie electrica daca dorim sa consumam energie verde. Lampa solara cu led este echipata cu doi senzori de prezenta care detecteaza miscarea de la o distanta de 7-8 metri cu un unghi de 360 grade.
Panoul fotovoltaic poate fi orientat spre soare intrucat unghiul poate fi ajustat pana la 135 grade.
Lampa cu led poate fi reglata separat fata de panoul fotovoltaic.
Lampa led cu panou solar poate fi montata pe perete sau pe stalpi metalici cu ajutorul bratarii incluse in pachet. In pachet veti gasi si cheia imbus si surubelnita + pentru reglarea unghiurilor.
Lampa solara cu led are pe langa butonul pornit oprit inca 3 butoane din care se alege functia presetata.
aveti posibilitatea alegerii variantei dorite: varianta 1: se aprinde automat la lasarea serii cand lumina scade sub 30 luxi si ramane aprinsa la 20% din putere; varianta 2: se aprinde automat la putere maxima in momentul in care detecteaza miscare si dupa 20 secunde lampa isi reduce intensitatea la 3% din capacitate pana detecteaza miscare din nou; varianta 3: se aprinde la intensitate maxima la detectarea miscarii si se stinge total dupa 30 secunde de la disparitia miscarii din raza senzorilor.

Led-eco.ro este importator pentru produsele cu led V-tac Europe si va ofera produse de calitate la preturi de importator.

SKU: EG-8550 Categorii: