Disponibilitate: In stoc    SKU: EG 962
Cantitatile mari se livreaza in 3-5 zile lucratoare
Pret vechi: 499.00 RON

  • 5 ani garantie: V-TAC PRO lampi stradale led Samsung
  • Certificate: CE, RoHS
  • CRI: Peste 70
  • Dimensiuni: 535 x 260 x 64mm, diametru consola maxim 60mm   vezi specificatii complete
  • Fisa Tehnica: PDF (211,8 KB)

399.00 RON


Lampa stradala led 150W V-tac cu lumina neutra 4000k recomandata pentru iluminatul stradal pe arterele principale, in intersectii, pe poduri sau la intrarile si iesirile din autostrazi sau drumuri nationale dar si pentru parcari sau alte proiecte.

Iluminatul stradal este foarte important pentru siguranta traficului, de aceea va propunem lampi stradale cu led Samsung cu clasa energetica A++ si durata de utilizare lunga fara cheltuieli de mentenanta.

Aceasta lampa stradala cu led 150W este produsa de V-tac Europe cu chipuri led Samsung din clasa energetica A++ cu 120 lumeni/watt.
Lampa stradala cu led Samsung 150W clasa energetica A++ face parte din gama V-TAC PRO si beneficiaza de 5 ani garantie.

Alegeti pentru proiectul dvs. lampi stradale cu led Samsung clasa energetica A++ din gama V-TAC PRO si beneficiati de un iluminat stradal de calitate cu consum redus de energie electrica activa si reactiva, durata de utilizare lunga si amortizarea investitiei in timp scurt.

www.led-eco este importator si distribuitor pentru produse de iluminat cu led V-TAC Europe in Romania si va ofera produse de calitate cu 5 ani garantie la preturi rezonabile.

SKU: EG 962 Categorii: