´╗┐ Lampa stradala led cu panou solar

In stoc
SKU: 20341
Livrare in 2-7 zile lucratoare
Pret vechi:   2139.00 RON   

Pret nou: 1970.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata
  • Coeficient redarea luminii CRI: >80
  • Dimensiuni: Lampa 628 x 203 x 100mm
  • Fisa Tehnica: PDF (299,07 KB)

Lampa stradala cu led si panou solar pentru iluminat public.
Lampa este produsa cu chipuri led Samsung care asigura un flux luminos de 3000 lumeni, panou fotovoltaic de 50W, acumulator LiFePO4 6.4 volti de 30000mA, suport pentru prindere si telecomanda.
Panoul fotovoltaic este independent de lampa cu suport care permite orientarea spre sud. Lungimea cablului intre panou si lampa este de 1.2 metri.
Telecomanda permite selectarea timpului de functionare pentru intervale de 3-6 sau 8 ore si reducerea intensitatii luminii.
Inaltimea de instalare recomandata este intre 6 si 8 metri.
Lampa stradala cu led si panou solar cu led si panou solar este recomandata pentru iluminat public in special acolo unde alimentarea cu energie electrica este imposibila sau implica cheltuieli mari.
Lampa se apride automat la lasarea serii si se stige dupa trecerea timpului programat din telecomanda sau in momentul in care panoul solar va produce energie electrica.
Atentie: pe piata se gasesc foarte multe lampi stradale cu panou fotovoltaic la preturi foarte mici dar pentru care vanzatorii nu precizeaza puterea panoului fotovoltaic, tipul si capacitatea acumulatorului sau fluxul luminos. 
Pentru aceasta lampa stradala beneficiati de 3 ani garantie.
Toate datele tehnice sunt disponibile in fisa tehnica atasata.
Pentru proiecte mari solicitati oferta personalizata.

SKU: 20341 Categorii: