´╗┐ Lampa stradala solara led 35W

In stoc
SKU: 10229
Livrare in 2-7 zile lucratoare

1999.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Lampa stradala solara cu led 35W lumina alb rece 6500K, cod SKU 10229. Disponibila si cu lumina neutra 4000K, SKU 10228.
Este echipata cu panou fotovoltaic monocristalin de 70W. Panoul fotovoltaic este independent si permite orientarea spre soare indiferent de pozitia lampii. Cablu de alimentare dintre panoul fotovoltaic si lampa are lungimea de 1.5 metri si este prevazut cu conectori.
Bateria lampii de 35W este LiFePO4 de 50 Ah si se incarca din panoul fotovoltaic in 4-6 ore de expunere la soare.
Lampa este prevazuta si cu telecomanda care permite programarea timpului de functionare, intensitatii luminii dar si utilizarea pe manual sau automat de la o dustanta de maxim 10 metri. La intensitate maxima lampa asigura un flux luminos de 3500 lumeni.
In cutia lampii gasiti toate accesoriile pentru instalare pe stalp si pentru instalare pe perete.
Stalpul pe care instalati lampa trebuie sa fie rezistent intrucat lampa stradala 35W cu panou solar cantareste 11.7 Kg.
Atentie: piata din Romania este invadata de lampi solare de calitate foarte slaba care mentioneaza puteri de sute de Watti si promit lumina puternica dar nu precizeaza fluxul luminos, autonomie lunga, capacitatea acumulatorului si nici puterea panoului fotovoltaic. Inainte de a comanda o lampa cu panou fotovoltaic cereti vanzatorului fisa tehnica a acesteia.
Un indiciu ca lampa nu este de calitate este pretul foarte mic si puterea foarte mare promisa. O lampa stradala cu panou fotovoltaic de calitate medie cu puterea de 50W trebuie sa aiba greutatea de minim 7-8 kg. Greutatea este data in general de panoul fotovoltaic si acumulatorul lampii. 

Datele tehnice ale lampii stradale led 35W cu panou solar 70W sunt disponibile in fisa tehnica atasata pe care o puteti descarca.
Pretul contine TVA.

SKU: 10229 Categorii: