´╗┐ Panou-foovoltaic-545W-monocristalin

Nu exista pe stoc
SKU: 11354
Disponibil din 11 mai 2022

1085.00 RON   Cere Oferta Personalizata

Panou fotovoltaic 545W monocristlin. 
Pretul nu include TVA. TVA-ul se adauga diferentiat conform Art.291, alineatul 3 din legea 227/2015, 5% pentru persoane fizice si institutii respectiv 19% pentru persoane juridice.
Este un panou fotovoltaic monocristalin cu tehnologia Half Cell cu puterea de 545W. Pentru acest panou solar sunt folosite 144 jumatati de celula cu tehnologia Half Cell. 
Acest panou solar este recomandat in special pentru sistemele On-grid dar poate fi utilizat si in sistemele Off-grid cu controlere de incarcare MPPT.
Pentru mai multe date tehnice descarcati fisa atasata.
Tendinta la nivel mondial este de crestere a energiei regenerabile prin utilizarea energiei solare si eoliene. 
Tehnologia Half Cell are o rzistenta electrica redusa si eficienta crescuta.
Panourile fotovoltaice 545W monocristaline pot fi conectate in serie pana la tensiunea maxima de 1500V. Panourile sunt prevazute cu conectori MC4.
Prin utilizarea in serii cu tensiunii mari se reduc costurile cablurilor utilizate.
Celulele din panourile fotovoltaice capteaza energia soarelui si o transforma in energie electrica in curent continuu DC. Pentru a putea utiliza aceasta energie la alimentarea consumatorilor este nevoie de invertor care transforma energia produsa de panourile fotofoltaice in energie electrica alternativa la 230 sau 400V-AC.
Pretul este pe bucata si este valabil pentru comanda de un palet, 31 buc.
Acest produs nu beneficiaza de transport gratuit, costul transportului se calculeaza in functie de distanta dintre Bucuresti si adresa de livrare.

 

SKU: 11354 Categorii: