´╗┐ Baterie solara 150Ah VRLA

Nu exista pe stoc
SKU: UD150-12

1580.00 RON   Cere Oferta Personalizata
  • Capacitate : 150Ah

Baterie solara pentru stocarea energiei produsa de sistemul fotovoltaic sau eolian cu tehnologie VRLA.
Durata de viata depinde de gradul de descarcare DOD.Recomandam sa nu descarcati bateria mai mult de 30% pentru a nu scurta durata de viata a bateriei.
Bateriile pot fi legate in serie pentru a creste tensiunea de lucru pentru invertoarele de 24 sau 48V, in paralel pentru a creste capacitatea bancului de baterii sau mixt serie + paralel pentru a putea fi utilizate cu invertoare de 24 sau 48V-DC si a creste capacitatea bancului.
Atentie la sectiunea conductorului folosit intre baterii la legarea in serie sau paralel si de la baterii la invertor.Un conductor mai subtire conduce la pierderi de curent si chiar la incendii.
In imagine avem un banc de 4 baterii legate in serie cate doua si apoi in paralel pentru a putea fi folosite panouri fotovoltaice cu tensiunea de lucru 24V, (Sunerg 260W) cu controler de incarcare MPPT.

Acest produs nu beneficiaza de transport datorita greutatii sale.Pretul transportului se calculeaza dupa lansarea comenzii in functie de greutate si distanta fata de cel mai apropiat sediu al curierului.

SKU: UD150-12 Categorii: