Invertor unda pura 4000w

Disponibilitate: In stoc    SKU: MPPT-4048
Stoc Furnizor

3989.00 RON


Invertorul MPPT-4048 este un invertor cu unda pura si controler de incarcare incorporat produs de MPP Solar.
Acest invertor cu unda pura poate fi utilizat in sistemele solare izolate dar si in sisteme legate la retea pentru a prelua diferenta de energie necesara atunci cand nu avem soare dar fara a injecta energie in retea. Invertorul cu unda pura MPPT-4048 poate fi utiilizat si ca UPS pentru situatiile in care dorim sa avem curent atunci cand reteaua nu mai functioneaza. 
Invertorul vine inpreuna cu Software-ul necesar pentru programarea setarilor dorite.
Atentie: la dimensionarea invertorului trebuie sa tinem cont de puterea maxima absorbita simultan de consumatorii pe care dorim sa ii conectam.
Pentru sistemele conectate la retea recomandam ca panourile conectate sa nu depaseasca puterea consumata pentru a nu fi nevoiti sa utilizam un banc de baterii cu capacitate mare.
Pentru puteri mai mari se pot conecta pana la 6 invertoare in paralel.Mai multe date tehnica gasiti in fisa tehnica a invertorului atasata.
Pentru alegerea corecta a invertorului si dimensionarea sistemului fotovoltaic nu ezitati sa ne contactati pe email office@led-eco.ro sau la telefoanele 0729858188 si 0770422343 

Asiguram montaj si punere in functiune la preturi accesibile.

SKU: MPPT-4048 Categorii: