´╗┐ Invertor unda pura 4000W

In stoc
SKU: MPPT-4048
Stoc Furnizor

4194.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Invertor unda pura 4000W, este un invertor cu unda pura si controler de incarcare incorporat produs de MPP Solar.
<span style="box-sizing: border-box; color: rgb(104, 108, 111); font-family: " open="" sans",="" helveticaneue-light,="" "helvetica="" neue="" light",="" neue",="" helvetica,="" arial,="" "lucida="" grande",="" sans-serif;="" font-size:="" 14px;="" letter-spacing:="" -0.14px;="" font-weight:="" 700="" !important;"="">Pretul nu include TVA. TVA-ul se adauga diferentiat conform Art.291, alineatul 3 din legea 227/2015, 5% pentru persoane fizice si institutii respectiv 19% pentru persoane juridice.
Acest invertor cu unda pura poate fi utilizat in sistemele solare izolate dar si in sisteme legate la retea pentru a prelua diferenta de energie necesara atunci cand nu avem soare, dar fara a injecta energie in retea. Invertorul cu unda pura MPPT-4048 poate fi utiilizat si ca UPS pentru situatiile in care dorim sa avem curent atunci cand reteaua nu mai functioneaza.
Invertorul vine inpreuna cu Software-ul necesar pentru programarea setarilor dorite.

Prin alegerea unui invertor unda pura veti beneficia de energie electrica cu aceeasi parametri cu ai energiei furnizata de retea.

Atentie: la dimensionarea invertorului trebuie sa tinem cont de puterea maxima absorbita simultan de consumatorii pe care dorim sa ii conectam.
Pentru sistemele conectate la retea recomandam ca panourile conectate sa nu depaseasca puterea consumata pentru a nu fi nevoiti sa utilizam un banc de baterii cu capacitate mare.
Pentru puteri mai mari se pot conecta pana la 6 invertoare in paralel. Mai multe date tehnice gasiti in fisa tehnica atasata.

SKU: MPPT-4048 Categorii: