´╗┐ Lampa bactericida 38W sterilizare UVC si ozon

In stoc
SKU: EG 11208
Cantitatile mari se livreaza in 3-5 zile
Pret vechi:   249.00 RON   

Pret nou: 209.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Lampa bactericida 38W sterilizare cu UVC si Ozon echipata cu senzor tip radar. Comanda 18 bucati si primesti cadou lampa UVC portabila cu acumulator SKU EG 11220 (oferta este valabila in limita stocului)
Lampa cu ultraviolete este prevazuta cu display pentru setarea timpului de lucru la 15 minute, 30 minute sau 60 minute si senzor tip radar care opreste lampa daca detecteaza miscare pe o raza de 5 metri.
Aceasta lampa bactericida are dubla sterilizare cu lumina ultravioleta si ozon.
Lumina ultravioleta si ozonul distrug virusii, bacteriile, stafilococii, fungii si alte microorganisme.
Lampa bactericida UVC si ozon reprezinta solutia ideala pentru dezinfectarea si sterilizarea suprafetelor si earului din incaperi inchise.
Lampa UVC 38W este recomandata pentru sali de clasa, spatii comerciale, birouri, camere de hotel, cabinete medicale, locuinte, etc.
Atentie: Inainte de punerea in functiune cititi cu atentie instructiunile de utilizare din cutie disponibile si in limba Romana.

Nu utilizati lampa cu ultraviolete si ozon in prezenta persoanelor sau animalelor. Senzorul tip radar opreste lampa la detectarea miscarii pe o raza de 5 metri iar lampa se reaprinde dupa 10 secunde de la lipsa miscarii, nu priviti spre lumina lampii nici in oglinda, expunerea indelungata la lumina ultravioleta provoaca arsuri ale pielii sau ochilor.
Dupa utilizarea lampii se va aerisi camera minim 20 minute.

SKU: EG 11208 Categorii: