´╗┐ Lampa germicida UVC 38W cu telecomanda si senzor

Nu exista pe stoc
SKU: EG 11224
Stoc epuizat

489.00 RON   Cere Oferta Personalizata

Lampa germicida UVC 38W cu telecomanda si senzor de prezenta.
Aceasta lampa este echipata cu tub Quartz de 38W care emite lumina ultravioleta cu lungimea de 253.5nm. In timpul functionarii lampa produce Ozon care patrunde in spatiile unde nu poate ajunge lumina ultravioleta.
Lampa emite lumina ultravioleta pe 360 grade.
Aceasta lampa germicida distruge bacteriile si virusii inclusiv stafilococul, salmonela, acarienii, mucegaiurile etc.
Prin utilizarea lampii UVC obtinem o dezinfectare de peste 99%.
Lampa se utilizeaza in lipsa persoanelor sau animalelor.
Aceasta lampa germicida UVC cu sterilizare dubla lumina ultravioleta si ozon este recomandata pentru dezinfectarea restaurantelor, dezinfectarea salilor de clasa din scoli si gradinite, dezinfectarea cabinetelor medicale, dezinfectarea camerelor de hotel, dezinfectarea locuintelor etc.

Inainte de utilizare va rugam sa cititi instructiunile de utilizare din cutia lampii.
Cele mai importante reguli de utilizare sunt: lipsa persoanelor si animalelor in timpul utilizarii si aerisirea spatiului dupa utilizarea lampii.

Lampa este prevazuta cu buton de pornire cu intarziere de 10 secunde, telecomanda pentru pornir-oprire si selectartea timpului de functionare si senzor de prezenta care opreste lampa daca detecteaza miscare pe o raza de 5 metri.
Daca in timpul functionarii lampii o persoana intra accidental in perimetrul lampii senzorul comanda oprirea lampii, dupa 10 secunde in care senzorul nu mai detecteaza prezenta persoanelor lampa se aprinde din nou pana la terminarea timpului selectat din telecomanda.
Pentru incaperi sub 15 metri patrati se recomanda 15 minute, pentru incaperi intre 15 si 30 metri patrati 30 minute iar pentru incaperi intre 30 si 60 metri patrati 1 ora.

Lampa germicida este disponibila si pe SEAP

SKU: EG 11224 Categorii: