´╗┐ Lampa industriala cu led Samsung 120W dimabila

In stoc
SKU: EG-569
Stoc Furnizor
Pret vechi:   1600.00 RON   

Pret nou: 1280.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Lampa industriala cu led Samsung 120W dimabila cu lumina rece 6400K cod 569. La comanda lampa este disponibila si cu lumina neutra 4000K cod 568
Aceasta lampa industriala cu led Samsung este produsa cu chipuri led Samsung din cea mai eficienta generatie cu 175 lumeni pe Watt si driver Mean Well si face parte din gama V-TAC PRO care beneficiaza de garantie pentru o perioada de 5 ani.

Lampa industriala cu led Samsung este compatibila cu senzorul dimabil (optional) care ofera avantajul eliminarii consumului inutil de energie electrica.
Senzorul de lumina dimabil 1-10V DC va regla automat intensitatea luminii lampii in functie de lumina naturala de la 1% pana la 100%.

Lampa industriala cu led cu led Samsung 120W cu un flux luminos de 21 000 lumeni este recomandata pentru iluminat hale de lucru, iluminat depozite, iluminat supermarket, iluminat sali de sport dar si pentru alte proiecte. Recomandam sa utilizati lampa industriala cu led Samsumg 120W inpreuna cu senzorul dimabil in zonele cu iluminare naturala.
Lampile industriale cu leduri Samsung au durata de utilizare lunga si eficienta energetica foarte buna.

Led-eco.ro este importator direct in Romania pentru produsele cu led V-TAC si va ofera produse de calitate la cel mai bun raport calitate pret.
Noi punem accent pe calitate nu doar pret mic.
Englezul are o vorba: sunt prea sarac sa cumpar produse ieftine.

SKU: EG-569 Categorii: