´╗┐ Lampa sterilizare UVC 38W

In stoc
SKU: EG 11203
Stoc limitat
Pret vechi:   350.00 RON   

Pret nou: 198.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Lampa sterilizare cu UVC 38W distruge germenii precum bacteriile si virusii, distruge insectele si ozoneaza aerul.
Lampa cu UVC este recomandata pentru cabinete medicale, cabinete stomatologice, farmacii, hoteluri, bucatariile restaurantelor dar si pentru locuinte.
Atentie; in timpul functionarii lampi uvc este interzisa prezenta persoanelor in incaperea respectiva. Expunerea la lumina UVC poate provoca arsuri la nivelul pielii. Nu priviti spre lumina lampii cu led UVC intrucat aceasta provoaca orbire. 
Lampa cu UVC este prevazuta cu intrerupator pe touch cu intarziere de 10 secunde si se opreste automat dupa 30 minute. Dupa atingerea butonului de pornire aveti la dispozitie 10 secunde pentru a parasii incaperea ce urmeaza a fi dezinfectata. In cele 30 de minute lampa de sterilizare cu UVC 38W poate steriliza o suprafata de 60 metri patrati.
Pe langa distrugerea virusilor, bacteriilor si insectelor lampa cu UVC ozoneaza aerul din incaperea dezinfectata. Ozonul este un gaz toxic cu miros puternic si proprietati oxidante. Dupa oprirea lampii este necesara aerisira spatiului 20-20 minute. Expunerea oamenilor la ozon cu nivel ridicat poate provoca afectiuni.
INAINTE DE PUNEREA IN FUNCTIUNE A LAMPI UVC VA RUGAM SA CITITI INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE DIN CUTIA LAMPII. INTRUCTIUNILE SUNT SI IN LIMBA ROMANA.
Lampile UVC 38W sunt certificate CE LVD
Pentru aceste lampi cu UVC producatorul V-tac Europe ofera garantie 1 an.
Lampa bactericida UVC 38W este disponibila si pe SEAP.

SKU: EG 11203 Categorii: