Disponibilitate: Nu exista pe stoc    SKU: EG-5498
Stoc epuizat
Pret vechi: 660.00 RON

503.37 RON


Lampa stradala cu led SMD 120W recomandata pentru iluminarea strazilor principale si bulevardelor dar si pentru alte locatii cum ar fi parcarii, platforme industriale, porturi sau santiere inclusiv pe macaralele din santier.
Lampa stradala cu leduri 120W este echipata cu lupa dispersoare pe fiecare led pentru a asigura un flux luminos uniform pe toata raza acoperita.
Lampa stradala cu led SMD 120W cu un flux luminos de 9 600 lumeni si factor de putere peste 0,9 se incadreaza in clasa energetica A+ 
Acest model de lampi stradale cu leduri au durata de utilizare mare si cheltuieli de mentenanta foarte reduse. 
Lampa stradala cu leduri 120W va ofera un iluminat stradal cu led de calitate cu amortizarea investitiei in timp scurt.
Avantajele utilizarii pentru iluminat cu lampi stradale cu leduri: consum redus de energie electrica activa de pana la 80% dar si  energie reactiva datorita factorului de putere mare, durata de utilzare lunga, dispersia luminii uniforma, aprindere la putere maxima rapida, functionare la capacitate maxima si la tensiune redusa, functionare in conditii de vreme nefavorabila. 
Recomandam montarea la o inaltime maxima de 12 metri.

Alegeti sa utilizati lampi stradale cu leduri SMD si contribuiti la salvarea planetei intrucat acestea sunt ecologice, nu contin mercur, plumb sau alte substante toxice si sunt 100% reciclabile.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati pe email office@led-eco.ro sau la telefon 0729858188 sau 0770422343 .

SKU: EG-5498 Categorii: