´╗┐ Panou cu led IP65 40W

Nu exista pe stoc
SKU: 6604
Stoc epuizat

249.90 RON   Cere Oferta Personalizata

Panou cu led IP65 40W pentru zone cu umiditate.
Aceste panouri cu led IP65 se monteaza incastrat in tavanul casetat dar pot fi montate si aplicate pe tavanul de beton cu ajutorul casetei de montaj aplicat care se achizitioneaza separat.
Utilizand panouri cu leduri IP65 cu puterea de 40W se reduc semnificativ cheltuielile de mentenanta intrucat acest panou cu led IP65 beneficiaza de garantie pentru buna functionare timp de 3 ani.
Alegeti cel mai eficient panou cu led care consuma doar 40W si produce 4400 lumeni, (becul clasic de 100W produce 1200-1300 lumeni) si reduceti consumul de energie electrica activa si reactiva.Consumatorii mari platesc in factura de electricitate energia activa dar si energie reactiva. Pentru a plati mai putin la energie reactiva trebuie sa renuntam la lampile cu tuburi de neon care au factor de purere cuprins intre 0,36 si 0,5 cel mult si sa alegem lampi cu led cu factor de putere PF cat mai mare recomandat peste 0,9. Atentie la produsele de provenienta indoielnica care nu au trecut pe ambalaj denumirea producatorului pentru ca acestea afiseaza valori false la datele tehnice.
www.led-eco este importator pentru produsele de iluminat V-TAC in Romania si va ofera produse de calitate la cel mai bun pret.

SKU: 6604 Categorii: