Proiector cu led 100W

In stoc
SKU: EG-414
Pret vechi:   249.00 RON   

Pret nou: 131.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Proiector cu led 100W cu lumina rece pentru iluminatul exterior.
Recomandam utilizarea acestui tip de proiector cu led pentru iluminarea terenurilor de sport cu dimensiuni reduse, cailor de acces, depozitelor in aer liber, monumentelor, parcarilor dar si pentru alte proiecte.
Inlocuiti vechle proiectoare cu halogen cu proiectoare cu led V-TAC si veti beneficia de un iluminat de calitate cu un consum de energie redus si cheltuieli de mentenanta minime. Datorita eficientei ridicata a ledurilor folosite proiectorul cu led V-TAC 100W inlocuieste proiectorul cu halogen de 500W oferind mai multa lumina fata de acesta din urma. Nu trebuie sa neglijam durata de utilizare care este net favorabila proiectorului cu led reducand cheltuielile de mentenanta.
SC Electro Gead SRL este importator in Romania pentru V-TAC EUROPE si va ofera prin magazinul online www.led-eco.ro produse de calitate la cel mai bun pret. V-tac Europe pune accent pe calitatea produselor comercializate si testeaza atent fiecare lot de produse. In stuatia in care un lot de produse nu indeplineste conditiile tehnice este retras de la vanzare.

SKU: EG-414 Categorii: