#54 Lampi industriale cu led

Lampi industriale cu led Lampi industriale cu led pret importator, sunten direct importatori led V-TAC Bucuresti. Corpuri de iluminat hale industriale cu led, destinate iluminarii halelor de productie, depozitelor, salilor de sport etc.
Inlocuind lampile industriale vechi cu corpuri de iluminat industrial cu led reduceti consumul de energie electrica activa si reactiva,precum si cheltuielilor de mentenanta datorita eficientei si duratei de viata mare. Lampile industriale cu led beneficiaza de garantie de la 2 la 5 ani.Lampile cu led industriale sunt realizate din componente de calitate cu eficienta ridicata si durata de viata mare.
Iluminat industrial led destinat consumatorilor industriali elimina riscul intoxicarii cu vapori de mercur sau alte substante toxice.
www.led-eco.ro ofera lampi industriale cu led A++ echipate cu cele mai eficiente componente.
Oferim cele mai eficiente lampi industriale led la pret de importator.
Va recomandam sa evitati sa utilizati lampi industriale cu led de provenienta indoielnica intrucat acestea desi au pret mic va costa mult inlocuirea lor deoarece se defecteaza foarte repede si nu respecta datele tehnice trecute pe site.
Pentru evitarea neplacerilor va recomandam sa achizitionati doar produse cu led pentru care este specificat producatorul.