´╗┐ Invertor autoconsum 5000W MPPT

In stoc
SKU: 5048 MS
Stoc Furnizor

3440.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata

Invertor autoconsum 5000W MPPT produs de MPPSOLAR, permite conectarea la retea doar pentru consum dar nu permite injectarea in retea a surplusului de energie solara produsa.
<span style="box-sizing: border-box; color: rgb(104, 108, 111); font-family: " open="" sans",="" helveticaneue-light,="" "helvetica="" neue="" light",="" neue",="" helvetica,="" arial,="" "lucida="" grande",="" sans-serif;="" font-size:="" 14px;="" letter-spacing:="" -0.14px;="" font-weight:="" 700="" !important;"="">Pretul nu include TVA. TVA-ul se adauga diferentiat conform Art.291, alineatul 3 din legea 227/2015, 5% pentru persoane fizice si institutii respectiv 19% pentru persoane juridice.
Acest invertor solar cu unda pura include si controlerul de incarcare MPPT care permite conectarea unui grup de panouri fotovoltaice cu puterea totala maxima de 4000W grupate in serii care au tensiunea de lucru cuprinsa intre 60 si 115 volti.
Invertorul cu unda pura pentru autoconsum trebuie dimensionat sa suporte consumul maxim simultan. Pentru perioade scurte un invertor pentru autoconsum suporta puteri mult mai mari fata de puterea nominala, pentru a putea acoperii varfurilor de consum la pornirea unor consumatori inductivi: frigidere, masini de spalat, aer conditionat, pompe electrice sau alti consumatori care contin motoare. De asemenea, trebuie tinut cont si de puterea panourilor solare care se pot conecta la acest invertor-pentru-autoconsum.

Permite utilizarea energiei produsa de panourile solare pentru consum instantaneu iar surplusul de energie va fi stocat in bancul de baterii. In situatia in care productia de energie electrica este mai mica fata de consumul surplusul de energie poate fi luat din bancul de baterii sau din retea.
Putem alege setarile fiecarui invertor pentru autoconsum alegand prioritatile consumului sau prioritatile incarcarii bateriilor.
Aceste setari, dar si multe altele pot fi facute din calculator dupa ce se instaleaza software-ul primit impreuna cu invertorul.
De asemenea, invertorul cu unda pura pentru autoconsum, poate fi setat si pentru utilizarea ca UPS.

SKU: 5048 MS Categorii: