Invertor autoconsum 5000w mppt

Disponibilitate: In stoc    SKU: 5048 MS
Stoc Furnizor

4089.00 RON


Invertor solar pentru autoconsum cu unda pura si puterea de 5000W produs de MPPSOLAR care permite conectarea la retea doar pentru consum dar nu permite injectarea in retea a surplusului de energie solara produsa.
Recomandat pentru consumatorii care doresc sa reduca valoarea facturii pentru energie electrica.
Recomandam calcularea puterii sistemului inainte de achizitionare. Pentru o evaluare corecta nu ezitati sa ne contactati pe email office@led-eco.ro sau la telefon 0729858188 sau 0770422343. Asiguram montaj si punere in functiune la preturi corecte.
Acest invertor solar cu unda pura include si controlerul de incarcare MPPT care permite conectarea unui grup de panouri fotovoltaice cu puterea totala maxima de 4000W grupate in serii care au tensiunea de lucru cuprinsa intre 60 si 115 volti.
Invertorul cu unda pura pentru autoconsum trebuie dimensionat sa supotrte consumul maxim simultan. Pentru perioade scurte un invertor-pentru-autoconsum suporta puterii mult mai mari fata de puterea nominala pentru a putea acoperii varfurile de consum la pornirea unor consumatori inductivi: frigidere, masini de spalat, aer conditionat, pompe electrice sau alti consumatori care contin motoare. De asemenea trebuie tinut cont si de puterea panourilor solare care se pot conecta la acest invertor-pentru-autoconsum. 
Un invertor pentru autoconsum permite utilizarea energiei produsa de panourile solare pentru consum instantaneu iar surplusul de energie va fi stocat in bancul de baterii. In situatia in care productia de energie electrica este mai mica fata de consumul surplusul de energie poate fi luat din bancul de baterii sau din retea.
Putem alege setarile fiecarui invertor pentru autoconsum alegand prioritatile consumului sau prioritatile incarcarii bateriilor.
Aceste setarii si multe altele pot fi facute din calculator dupa ce se instaleaza Softwareul primit impreuna cu invertorul.
De asemenea invertorul cu unda pura pentru autoconsum poate fi setat si pentru utilizarea ca UPS.

SKU: 5048 MS Categorii: