´╗┐ Sistem fotovoltaic Off-Grid 5500W

In stoc
SKU: SPV-5400W-OFF-GRID
Livrare in 2-7 zile lucratoare

33400.00 RON


Comanda prin WhatsUp


   Cere Oferta Personalizata
  • Capacitate acumulatori totala / utila: 3.5 KW / 3.2KW
  • Fisa Tehnica: PDF (646,6 KB)

Sistem fotovoltaic Off-Grid cu puterea panourilor instalata de minim 5500W si invertor de 6000W. Pentru perioade scurte invertorul permite un consum de 12000W.
Pretul nu include TVA. TVA-ul se adauga diferentiat conform Art.291, alineatul 3 din legea 227/2015, 5% pentru persoane fizice si institutii respectiv 19% pentru persoane juridice.
Invertorul permite selectarea prioritatii energiei consumate, majoritatea clientilor doresc sa consume prioritar energia din panourile fotovoltaice si daca consumul depaseste productia panourilor diferenta se preia din acumulatori iar cand acumulatorii sunt decarcati se preia din retea.
Puterea absorbita simultan de 6000W permite alimentarea consumatorilor normali aflati in majoritatea locuintelor. 
Sistemul fotovoltaic este compus din panouri monocristaline care vor avea minim 5400W, sistem de prindere K12 pentru panourile fotovoltaice cu montaj pe acoperis inclinat din tabla, cablu solar de 6mmp = 60 metri, tablou DC cu 2 sigurante DC si descarcator, 1 acumulatori Pylontech 3.5 Kw 48V, un kit cabluri pentru acumulatori, Invetor MPPT 6000W/48V cu doua iesiri si tablou AC cu 2 sigurante P+N. 

Inpamantarea nu este inclusa. Daca exista inpamantare comuna cu instalatia electrica a locuintei aceasta trebuie sa fie sub 1 Ohm.

Invertorul are doua iesiri AC care permit conectarea consumatorilor cu putere mare doar atunci cand bateriile sunt incarcate peste un anumit nivel. Iesirea principala este recomandata pentru consumatorii critici precum: centrala termica, frigider, iluminat, Wi-fi, camere de supraveghere, etc. Se pot conecta si restul consumatorilor pe iesirea principala dar va fi nevoie in perioada de iarna de generator pentru incarcarea acumulatorilor in zilele fara soare.
Pentru instalare pe acoperis inclinat cu tigla ceramica sau acoperis drept pretul sistemului va creste in functie de solutia respectiva.
Datorita evolutiei tehnologiei numarul panourilor fotovoltaice difera in functie de puterea panourilor.

Sistemul fotovoltaic este recomandat pentru locuintele fara retea electrica dar si pentru locuinte conectate la retea.  Este un sistem OFF-GRID si nu injecteaza in retea. Pentru locuintele conectate la reteaua electrica se va consuma prioritar energia produsa de panouri si din acumulatori iar din retea se va consuma doar daca energia produsa de panouri si energia din acumulatori nu acopera consumului.

Acumulatorii permit descarcarea pana la 90%, pentru descarcare de 80% acumulatorii asigura 6000 cicli de incarcare-descarcare.
Datorita dimensiunilor si greutatii sistemul nu se livreaza prin curier.
Costul livrarii se calculeaza in functie de distanta dintre Bucuresti si locatie.

SKU: SPV-5400W-OFF-GRID Categorii: